Koja je garancija na Somfy proizvode?

Somfy za svoje motore, automatske sustave i mehaničke dodatke za rolete i ostalu opremu za zaštitu od sunca daje pet godina garancije od datuma proizvodnje označenom na pojedinom proizvodu. Motori, automatski sustavi i mehanički dodaci za garažna i dvorišna vrata imaju garanciju od tri godine od datuma proizvodnje. Motor Dexxo Pro je jedini motor za garažna vrata  koji ima garanciju od pet godina od datuma proizvodnje.


Po čemu su Somfy proizvodi drugačiji od druge kućne automatizacije?

Somfy pristupa kućnoj automatizaciji sa stanovišta o potpunoj motorizaciji svih otvaranja i zatvaranja u kući. Do savršenstva razvijenu Somfy Radio Tehnologiju uslijedio je razvoj io-homecontrol® tehnologije u suradnji sa vodećimin proizvođačima opreme za dom, čime ožičenje kućnog automatskog upravljanja pomalo postaje prošlost Što znači da se kućni automatski sustavi mogu u svakom trenutku nadograditi ili renovirati bez skupih građevinskih intervencija. Kućna automatizacija je time postala jednostavnija i svestrana. Sa Somfyjem možete biti sigurni da je vaša investicija u kućnu automatizaciju dugoročno isplativa, bez obzira da li je riječ samo o roletama ili automatizaciji cijele kuće, od grijanja do krovnih prozora. 

Koja je razlika između Somfy Radio Technology (RTS) i io-homecontrol®?

Zajednička činjenica jednoj i drugoj tehnologiji kućne automatizacije  je jednostavnost ugradnje bez ožičenja kontrolnog upravljanja. Također su jednako prilagodljive, naime motoriziranu opremu ili automatski sustav možete lako nadograditi prema vašim potrebama, bez ponovnog podešavanja sustava.
Na kraju, obadvije tehnologije olakšavaju život zahvaljujući brojnim mogućnostima daljinskog upravljanja pomoću kojeg možete vašu cjelokupnu instalaciju upravljati s iste točke. Za razliku od Somfy Radio Technology (RTS) koji se prvenstveno odnosi na kućna otvaranja i zatvaranja, sa io-homecontrol® tehnologijom možete upravljati opremom oko kuće, kao što je grijanje, rasvjeta, ventilacija ili kontrola pristupa.