Sve o Somfyju...

Pojmovi i činjenice

Tko je Somfy?

 

SOMFY je vodeća međunarodna tvrtka za projektiranje, razvoj i proizvodnju elektromotora, upravljačke elektronike i senzora za tende, rolete, unutrašnje venecijanere i dvorišna vrata. Kompanija je osnovana početkom 1960-tih godina u malom gradiću Cluses u podnožju planine Mont Blanc u Francuskoj. Mali obiteljski posao izrade precizno mehaničke opreme je do danas izrastao u svjetski priznatog vodećeg proizvođača.
 
SOMFY koji proizvodi visokokvalitetne proizvode, sa svojim elektormotornim sustavima i mikroupravljačkom elektronikom pruža idealna rješenja za Vaše urede i stanove. Automatizacijom Vaših postojećih sustava pružamo, ne samo komfor, već i osiguravamo sigurnost Vaših prostorija, čime se ne štedi samo energija, već i Vaše vrijeme.

Stvaratelj i referent Home Motiona
Somfy je stvorio Home Motion. Sa Somfy Home Motion, svi proizvodi su interoperabilni, što znači razvijen za rad na koordiniran način. Što je još bolje, olakšan je nači ugradnje u svakom trenutku. A dodatni plus je stvaranje lojalnosti kupaca!

Međunarodna mreža
Francuski brand SOMFY ima 56 predstavništava i 26 ureda na pet kontinenata. Sa svojih 8 proizvodnih pogona, Somfy predstavlja učinkovitu i pouzdanu proizvodnu silu. Visoko kvalitetni Somfy proizvodi zadovoljavaju potrebe 270 millijuna krajnjih korisnika i 30,000 profesionalnih partnera - instalatera širom svijeta.
Pojmovi i činjenice:
 
 •      7800 zaposlenika
 •      uključujući 400 s odjela za razvoj i istraživanje
 •      više od 40 novih proizvoda lansiranih 2015 g.
 •      1047 registriranih patenata
 •      32,000 profesionalnih partnera - instalatera u svijetu
 •      270 millijuna korisnika
 •      8 proizvodnih pogona
 •      logistika, dostava u roku od 48 h

Dio Somfy Expert mreže su od strane Somfyja odabrani partneri stručnjaci koji su neovisni i kvalificirani za ugradnju Somfy motora i automatskih sustava. U Hrvatskoj je trenutno (2010.) u Somfy

Expert mrežu uključenih 15 Somfy Expert partnera, a u cijelom svijetu je u tu mrežu uključenih preko 33.000 instalatera.
Bez obzira gdje se nalazite moći ćete pronaći kvalificiranog i stručnog  Somfy partnera u vašoj blizini!
Tko sve su Somfy Expert partneri u Hrvatskoj saznajte na www.somfy.hr

 

Somfy predstavnioštvo za Hrvatsku

Somfy samo korak do vas

Somfy predstavništvo za Hrvatsku
BFT-ADRIA d.o.o.

Obrovac 39
51218 Dražice
HrvatskaT +385 51 502 640
+385 51 502 654
E info@somfy.hr

 
Somfy predstavništvo za Hrvatsku je smješteno u Dražicama (kraj Rijeke) u okviru tvrtke BFT-ADRIA. Zapošljava četveročlani tim, koji je zadužen za prodaju motora i prateće upravljačke elektronike, istraživanje i formiranje tržišta, kao i za tehničku i marketinšku podršku.
 
Bez obzira da li ste krajnji korisnik ili partner instalater, naši stručni tim vam uvijek stoji na raspolaganju, bilo da se radi o problemima vezanim za naručivanje, transport, tehničku podršku ili podršku bilo koje druge vrste.

Partner koji dijeli vašu ambiciju
 "win-win" odnos u kojem svatko dobiva

"Pro" usluge vama na raspolaganju

 •      Edukacija
 •      Vodič prilikom odabira
 •      Prodajna podrška
 •      Logistika s rokom dostave od 48 h

Zajedničke vrijednosti
Somfy, proizvod koji vrijedi 

Kvaliteta

 •     Izdržljivost Somfy motora testirana je u najtežim vremenskim uvjetima, što čini 10 ciklusa / dan i životni vijek od 10 godina.
 •     Tijekom proizvodnje pod kontrolom je 100% Somfy motora vezano za njihove glavne mehanička, elektromehanička i elektronička svojstva.
 •     Somfy svojim poslovnim partnerima nudi na svoje motore i automatske sustave garanciju od 5 godina od njihovog datuma proizvodnje.


Inovacije

 • One su Somfyju apsolutni prioritet. Somfyju je cilj josigurati najvišu razinu sigurnosti i udobnosti. U svojim centrima za istraživanje, Somfy zapošljava preko 4000 inženjera i tehničara, te posjeduje preko 280 patenata. Na primjer, Auto-Manu funkcija koja omogućava da korisnici preuzmu upravljanje preko automatskih funkcija, ili funkcija Snapshot, koja omogućava jednostavno formiranje scenarija. Također, imamo i neke "genijalne poteze" kao što je tipka «my» za trenutno postavljanje memorirane pozicije za određenu opremu.
 • Ciljane ponude za potrebe korisnika: sigurnost, komfor i ušteda energije.

 

- io-homecontrol ®: novi standard bežične komunikacije i sigurnosti za zgrade, zajednički Somfyju i drugim velikim brandovima. Lako
je dostupan, nadogradiv i jednostavan za upravljanje, čak i na daljinu.
- TaHomA ® je intuitivno i za korisnika jednostavno sučelje za programiranje, upravljanje i kontrolu sve opreme u kući preko interneta putem računala, pametnog telefona, tableta ili preko novog Somfy Home Pad io.  
- Isolation Dynamics ™: rolete i ostala sjenila u kući djeluju automatski uzajamno s okolišem sa svrhom uštede energije.Sukladnost

Somfy proizvodi poštuju sve regulative ograničenja i sigurnosti za stvari i osobe.