Katalog

Katalog opreme za zgrade

 

PREUZIMANJE

Somfy rješenja za zgrade

Rješenja za automatiziranu zaštitu od sunca na zgradama

Somfy je vodeći svjetski stručnjak na području upravljanja automatiziranim sjenilima za zaštitu od sunca i upravljanja motoriziranih fasadnih sjenila.
Somfy sustavi upravljanja pružaju korisnicima i organizacijama koji se bave održavanjem zgrada značajne prednosti na važnim
područjima kao što su:
- Korištenje dnevne svjetlosti
- Očuvanje energije
- Prirodna ventilacija
 
Somfy sustavi za upravljanje zaštitom od sunca pogodna su za sve vrste objekata i kompatibilna su sa najčešće korištenim OPEN-BUS sustavima upravljanja. Somfy sustav upravljanja se sastoji obično iz središnjeg modula/centrale za automatizaciju i pripadajućeg motoriziranog uređaja.
Somfy trenutno u okviru tehnologije upravljanja nudi tri vrste centrala za automatizaciju i tri vrste upravljanja motoriziranim uređajima. Svaka centrala je kompatibilna sa svakim motoriziranim uređajem. Idealno rješenje za Vaš projekt ovisi o različitim čimbenicima, a određuje se nakon ustanovljenih okolnosti i čimbenika. Somfyjev animeo nudi ekonomična rješenja naročito za sustave za zaštitu od sunca i ventilaciju u zgradama.
animeo KNX i animeo LON su sastavni dio otvorenog BUS sustava. Također vlastiti sustav animeo IB + Premium sustava može npr. biti konfi guriran za OPC, DALI-sučelja i IP Protokole.
 
 
Noviteti
Somfy sa svojom novom serijom upravljača motora RS 485 predstavlja rješenje kojim se može upravljati do 16 grupa Somfy motora i prijemnika.

Somfy projekti