Katalog opreme za zgrade

 

PREUZIMANJE

Rješenja za automatiziranu zaštitu od sunca na zgradama

Somfy je vodeći svjetski stručnjak na području upravljanja automatiziranim sjenilima za zaštitu od sunca i upravljanja motoriziranih fasadnih sjenila.
Somfy sustavi upravljanja pružaju korisnicima i organizacijama koji se bave održavanjem zgrada značajne prednosti na važnim
područjima kao što su:
- Korištenje dnevne svjetlosti
- Očuvanje energije
- Prirodna ventilacija
 
Somfy sustavi za upravljanje zaštitom od sunca pogodna su za sve vrste objekata i kompatibilna su sa najčešće korištenim OPEN-BUS sustavima upravljanja. Somfy sustav upravljanja se sastoji obično iz središnjeg modula/centrale za automatizaciju i pripadajućeg motoriziranog uređaja.
Somfy trenutno u okviru tehnologije upravljanja nudi tri vrste centrala za automatizaciju i tri vrste upravljanja motoriziranim uređajima. Svaka centrala je kompatibilna sa svakim motoriziranim uređajem. Idealno rješenje za Vaš projekt ovisi o različitim čimbenicima, a određuje se nakon ustanovljenih okolnosti i čimbenika. Somfyjev animeo nudi ekonomična rješenja naročito za sustave za zaštitu od sunca i ventilaciju u zgradama.
animeo KNX i animeo LON su sastavni dio otvorenog BUS sustava. Također vlastiti sustav animeo IB + Premium sustava može npr. biti konfi guriran za OPC, DALI-sučelja i IP Protokole.
 
 
Noviteti
Somfy sa svojom novom serijom upravljača motora RS 485 predstavlja rješenje kojim se može upravljati do 16 grupa Somfy motora i prijemnika.